Nieuwsberichten

De Greide in de sneeuw

Naast dat de sneeuw niet altijd handig is vanwege de gladheid. Zie je iedereen op het plein wel genieten!En het zorgt natuurlijk ook voor een heel mooi plaatje!

Vacature Pedagogisch Medewerker POV en BSO

Voor onze locatie in Jistrum zoeken wij een pedagogisch medewerker die graag de mooie combinatiewil maken door te werken op zowel de peuteropvang, als op de buitenschoolse opvang. Depeuteropvang is gevestigd in een zelfstandige locatie in Jistrum. Samen met je collega op depeuteropvang vang je de kinderen op en zorg je dat ze zich verder kunnen ontwikkelen, zodat deovergang naar de basisschool soepel verloopt. De buitenschoolse opvang is gevestigd in de school DeGreide in Jistrum. Je vangt de kinderen na schooltijd op en zorgt dat ze een ontspannende middaghebben, waarin natuurlijk ook ruimte is voor talentontwikkeling.Goed om te weten is dat de bouwtekeningen inmiddels gereed zijn om in de nabije toekomst inJistrum een IKC te bouwen.

Vacature De Greide

Vacature De Greide. Op onze leuke school is een vacature vrij gekomen in unit 1-2-3.Ben jij of ken jij iemand die het ziet zitten om bij ons te komen werken!?Klik dan snel op onderstaande link voor de vacature! De Greide: leerkracht unit 1-2-3 | OARSPRONG (stichtingoarsprong.nl)

It lân fan wetter

Afgelopen dinsdag hebben de leerlingen van De Greide een geweldig musical neergezet! Onder leiding van juf Jelmar Hoekstra is er de afgelopen weken keihard gewerkt om er een geweldig optreden van te maken. Na al het harde werken was het dan eindelijk zover! Voor een uitverkocht theater Jistrum werd de uitzinnige menigte getrakteerd op een grote variatie van toneel, dans en zang. Aan het einde van de voorstelling volgde een daverend applaus en de recensies waren meer dan lovend. We hebben zelfs al vernomen dat het grote circustheater Carré belangstelling heeft voor deze avondvullende show 😉. Iedereen die meegewerkt heeft om deze musical tot een succes te maken willen wij enorm bedanken voor hun inzet.

Woensdag 22 maart 2023 van 9.00 tot 11.30 uur is het open dag op BMS De Greide. Bent u zich aan het oriënteren op een school voor uw kind? U bent van harte welkom om een kijkje bij ons te nemen! U krijgt een rondleiding door de school en kunt kijken hoe wij het onderwijs inrichten met het team en de kinderen. Graag tot dan!Team De Greide

De Greide is ”Streetwise”

Vrijdag 2 september zijn de mensen van de ANWB op school langs geweest om alle kinderen iets te leren over het verkeer.Onder de noemer van het programma ”Streetwise” hebben ze verschillende onderwerpen behandeld. 1/2 had het vooral over verkeersgeluiden en oefenen met oversteken.3/4 actieve verkeersveiligheid, veilig oversteken en het gebruik van de autogordel.5/6 remweg van de auto en de reactietijd van de bestuurder. Hierbij namen de leerlingen plaats in een speciale auto waarbij ze vanaf de bijrijdersplaats konden remmen!7/8 fietsbeheersing en gevaarherkenning. Kortom een zeer leerzame ochtend voor de hele school!!Het enthousiasme op de foto`s spreekt voor zich.

Vacature Unit 1,2,3,

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Voor het komende schooljaar (2022-2023) zijn wij opzoek naar een nieuwe leerkracht! Klik snel op de link voor de vacature. https://www.stichtingoarsprong.nl/…/Vacature-20220525…

Meivakantie

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!