Nieuwsberichten

Coronaprotocol

Er is een nieuw coronaprotocol en een nieuwe beslisboom geplaatst op onze speciale coronapagina.

Leren door te doen!

Vorig week dinsdag, woensdag en donderdag heeft groep 8 veel geleerd over water. 2 gastdocenten van Wetsus uit Leeuwarden hebben in de klas proefjes gedaan en woensdag zijn we op excursie geweest naar Frisia Zout in Harlingen. kortom het waren leerzame dagen waarbij leren door te doen centraal stond!

Vernieuwing van de school

Hallo Allemaal! Helaas is de vakantie alweer voorbij. Hebben jullie er weer zin in? In de vakantie is er in en om de school heel erg hard gewerkt om er iets heel moois van te maken. Het filmpje laat de school ‘’voor’’ en ‘’na’’ zien. We zijn heel benieuwd wat jullie er van vinden!?

Uitzwaaien groep 8

Vandaag hebben we ook afscheid genomen van groep 8!Deze toppers vliegen nu uit en gaan een geweldige toekomst tegemoet.Wij wensen deze kinderen heel veel succes volgend jaar!Nu eerst lekker genieten van de vakantie!!

Laatste schooldag

Vandaag hebben we een hele leuke laatste schooldag gehad!Clown Sander verzorgde naast een optreden ook een circuscircuit.Groep 8 zorgende voor een lekker tussendoortje en de lunch.Iedereen heeft volgens ons erg genoten.

Groep 8 in All you need is love!!

Vorige week hebben we met groep 8 een filmpje opgenomen voor ‘’All you need is love’’. Afgelopen zaterdag zijn er 2 korte fragmenten voorbij gekomen op t.v. Het filmpje duurde echter veel langer. Hierbij het volledige filmpje met aan het einde een speciale boodschap voor de kinderen.

Weer naar school

Weer naar school!! Aanstaande maandag is het zo ver! De groepen 1/3/5/7 gaan maandag weer voor het eerst naar school. De groepen 2/4/6/8 volgen dinsdag. We zijn heel blij dat we weer naar school kunnen en hebben er erg veel zin in! Maar natuurlijk is het ook spannend en nieuw voor iedereen. De aankomende weken, tot 29 mei, zullen ook nog de nodige aanpassingen van ons allemaal vragen. We hebben de laatste tijd wel gemerkt dat dit met elkaar zeker moet goed komen. Om alles in goede banen te leiden hebben wij regels opgesteld die u terug kunt vinden in de mail die alle ouders hebben ontvangen. Wij hopen u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch vragen/opmerkingen/zorgen hebben dan horen wij die graag. U kunt mailen naar d.vanderzee@pcobtdiel.nl Met vriendelijke groet, Team De Greide

Uitslag digitale speurtocht

De uitslag van de digitale speurtocht naar paaseitjes is bekent! Bekijk snel het filmpje voor het juiste antwoord. https://www.facebook.com/105560324152472/posts/258291445546025/

”Afhaalchinees” in Jistrum

Vanmorgen leek het wel of er een ”afhaalchinees” in Jistrum was gekomen, maar we waren toch echt op school!Het was heerlijk om iedereen weer even te zien! Want we missen de kinderen toch wel heel erg. We wensen iedereen fijne paasdagen Teams De Greide